خدمات ویژه
شماره های تماس: 7-03135548151
اخبار

باکتری های روده و غذاهای چرب

09\07\1397

باکتری های روده و غذاهای چرب

 

علائم شیمیایی موجود در باکتری های روده که در ادرار مشاهده می شوند، می توانند چگونگی واکنش بدن به غذاهای کم ارزش و پرچرب را پیش بینی کنند.

دانشمندان با تحقیق بر روی موش ها فهمیده اند که برخی از ترکیبات خاص که به وسیله میکروب های درون روده موش ها تولید می شوند را می توان برای پیش بینی اینکه آیا حیوان در معرض خیط چاقی یا ابتلا به بیماری هایی چون دیابت یا قلبی عروقی است یا خیر، به کار برد. در واقع تعدادی از ترکیبات میکروبی واکنش بد حیوان نسبت به رژیم غذایی پر چرب قبل از دریافت آن مواد خوارکی را پیش بینی می کند.

بنا به گفته محققان صدها نوع باکتری و میکروب وجود دارد که جلوی تعامل روده با سلول های بدن مان را که نقش های متعددی ایفا می کنند، می گیرد. باکتری های روده در واکنش بدن به تغییرات موجود در رژیم غذایی اثرات آن روی سلامتی، موثر هستند. محققان می گویند، تاکنون اثرات محیط زیست و ژنتیک روی احتمال چاقی و بیماری را به خوبی فهمیده ایم اما درک چندان درستی از جامعه باکتری های موجود در بدن خود نداریم. در این بررسی ها مشخص شده است که ارزش رژیم غذایی تنها با ژن های هر فرد مشخص نمی شود، بلکه ژن های موجود در میکروب های روده نیز در این خصوص موثر هستند.